вαу Gı¢ıк
Demirbaş
Üye No: 3
Gözℓєяιη вσşℓυğα ∂αℓıρ gι∂єя..
|
 |
« : 22 Haziran 2006, 01:31:59 » |
|
|
|
Şuanda dinlediğiniz şarkı çok mu hoşunuza gitti? Bizimle paylaşmak ister misiniz? Hadi yazın sözlerini
|
|
|
|
|
|
|
HeY ÖzGürLüK
Moderatör
Üye No: 259
βéàţĭ qµĭ ϵģéήţ
|
 |
« Yanıtla #1 : 22 Haziran 2006, 01:36:00 » |
|
White lion- when the children cry sözlerinin yazamıycam 
|
|
|
|
Administrator
Üye No: 11
|
 |
« Yanıtla #2 : 22 Haziran 2006, 11:32:30 » |
|
mfö-sarı laleler
uykulu gözlerle döndüm rüyamdan sana sarı laleler aldım çiçek pazarından sen olmasan buralara gelemezdim ben sevemezdim bu şehri anlamazdım dilinden
nasıl bir sevdaysa bu karşı koyamam dayanamam kıskanırım seni paylaşamam satırlar uçar gider aklımdan sana sarı laleler aldım çiçek pazarından...
|
|
|
|
вαу Gı¢ıк
Demirbaş
Üye No: 3
Gözℓєяιη вσşℓυğα ∂αℓıρ gι∂єя..
|
 |
« Yanıtla #3 : 22 Haziran 2006, 12:12:45 » |
|
Kazım Koyuncu - Uğurlama
Bu kente yalnızlık çöktüğü zaman Uykusunda bir kuş olur ecelsiz Alıp da başını gitmek istersin Karanlık sokaklar kör,sağır,dilsiz Ey sevda kuşanıp yollara düşen Bilesin bu yollar dağlar dolanır Yare ulaşmadan düşersen eğer Yarına sesinin yankısı kalır. Gecenin ucunda gün aralanır Yar sevdasıyla yürek bilenir Sızılı bir ırmak uğurlar seni Su olup akarsın kır çiçeklenir
|
|
|
|
HeY ÖzGürLüK
Moderatör
βéàţĭ qµĭ ϵģéήţ
|
 |
« Yanıtla #4 : 22 Haziran 2006, 12:38:39 » |
|
Crush- Jennifer paige (çok eskilersen  )
|
|
|
|
Administrator
|
 |
« Yanıtla #5 : 22 Haziran 2006, 18:31:04 » |
|
İsmail Yk_Seviyorum
Aklıma gelir birden hiç beklemediğim bir an da aniden.. anılar kopmaz benden beni ağlatan onlar anılar zaten..
sımsıkı sarılmalar, sımsıcak bakışmalar her yerde hayalin var söyle senden nasıl bu can kopsun yar..!
seviyorum herşeyim sensin vazgeçemem beni sen bilirsin seviyorum neden mi dersin senden başka sevilecek biri mi var...
Ağlarım birden gözlerim doluyor aniden yüreğimde sızı kalbimde bin acı özlemekten
sen benim canımsın hasretim aşkımsın heryerde hayalin var dinmeyen acım yaramsın..!
seviyorum herşeyim sensin vazgeçemem beni sen bilirsin seviyorum neden mi dersin senden başka sevilecek biri mi var...
|
|
|
|
Tecrübeli
Üye No: 292
boşver abi dalgana bak:)))
|
 |
« Yanıtla #6 : 22 Haziran 2006, 19:46:40 » |
|
fikret kızılok- bir harmanım bu akşam...
gökhan kırdar - yerine sevemem...
senden uzakta hep birşeyler eksik gönlümde derman yok inan bir nefeslik ne bir avuntu nede biraz ümit ne yaptın bana nedir bu sessizlik içimde birşeyler acıyor sen gelince aklıma... herşey...
yerine sevemem yerine sevemem razıyım yapayalnız tükensin yıllarım ama yerine sevemem yerine sevemem olmuyor yinede yerine sevemedim herşeyi...
vay be...ne şarkı ama...
|
|
|
|
HeY ÖzGürLüK
Moderatör
βéàţĭ qµĭ ϵģéήţ
|
 |
« Yanıtla #7 : 23 Haziran 2006, 12:48:17 » |
|
Loreenaa Mc Kennitt/Annachie Gordon
with annachie gordon i beg for my bread and before i marry sultan his gold to my head with gold to my head and straight down to my knees and i'll die if i don't get my love annachie and you who are my parents to church you may me bring but unto lord sultan i'll never bear a son to a son or a daughter i'll never bow my knee and i'll die if i don't get my love annachie.
jeannie was married and from church was brought home when she and her maidens so merry should have been when she and her maidens so merry should have been she goes into her chamber and cries all alone.
Bu da türkçesi
Annachie gordonla ekmeğimi isterim Ve padişahla evlenmeden önce kafama altını Kafama altın ve dizlerime düz tüyle Ve aşk annachiemi almazsam öleceğim Ve kiliseye ebeveynlerim olan siz siz ben getirebilir miyim Fakat benim katlanmayacağım unto lord padişah bir oğul Bir oğul ya da bir kıza dizimi eğmeyeceğim Ve aşk annachiemi almazsam öleceğim.
Jeannie evliydi ve kiliseden evi getirildi O ve maidensi öyle O ve maidensi öyle Odasına girip kendi başına ağlar.
|
|
|
|
Administrator
|
 |
« Yanıtla #8 : 23 Haziran 2006, 12:51:29 » |
|
SERDAR ORTAÇ_YÜREK HAİNİ
yalnız kalmayı tat almayı öğrenmem gerek tek tek karşına geçip sana anlatmak gerek aşk her insanın hep istediği gibi gitmiyor geldim yardıma yürek buna bile izin vermiyor
kaderimin halini aşkın o zaaf halini görme gönül zalimisin yaşadığım hüsranı yok deli vicdanı sen bir yürek hainisin..
çekilir türden değil bu aşk ama yok itirazım farkında değil yürek sevmem gerek bana aşk lazım...
|
|
|
|
HeY ÖzGürLüK
Moderatör
βéàţĭ qµĭ ϵģéήţ
|
 |
« Yanıtla #9 : 25 Haziran 2006, 19:21:15 » |
|
Eagles / Hotel California
On a dark desert highway, cool wind in my hair Warm smell of colitas, rising up through the air Up ahead in the distance, i saw a shimmering light My head grew heavy and my sight grew dim I had to stop for the night There she stood in the doorway; I heard the mission bell And i was thinking to myself, 'this could be heaven or this could be hell' Then she lit up a candle and she showed me the way There were voices down the corridor, I thought i heard them say...
Welcome to the hotel california Such a lovely place Such a lovely face Plenty of room at the hotel california Any time of year, you can find it here
Buda türkçesi
Bir karanlık çöl otobanında rüzgar saçıma vurur Colitasın sıcaklık kokusu havaya doğru yükselir. En üst uç yerde bir shimmeringi(Bunun anlamını bilmiyom) ışığını gördüm Kafam ağır yetiştir görüşümde donuk Gece için durmalıydım O orada antrede ayakta durdu; Görev zilini duydum Ve düşündüm "bu cennet olabilirdi ya da bu cehennem" olabilirdi Ardından mumu yaktı ve bana yolu gösterdi Koridorun ilerisinde sesler vardı Benim onları duyduğumu söyle....
Otel kaliforniyaya hoşgeldiniz. Bunun gibi bir sevimli yer Bunun gibi bir sevimli yüz Otel kaliforniyadaki bol miktarda oda Yılın belli zamanı onu burada bulabilirsiniz (Biraz hatalarım olabilir)
|
|
|
|
Administrator
|
 |
« Yanıtla #10 : 28 Haziran 2006, 11:45:07 » |
|
yüksek uçan kuşun yüreği sarhoşun,acı çeker gibi kölesi olmuşum kavga edenlere bana küsenlere yüreği çark edip geri dönenlere affet diyen kim ez geç diyen kim aşktan çeken kim benim kadar..
ölene kadar aşık olamazsın birisi çıkar onu anlayamazsın sen o tür oyunlara katlanamazsın senin bi kalbin var..
hadi diyelim bir çok deli sevdi senin için herşeyi herşeyi verdi ya bir gün olur sana bel kıvırırsa binlerce dansöz var..
SERDAR ORTAÇ/DANSÖZ
|
|
|
|
Demirbaş
Üye No: 351
Sen Zarsız Ben Okeysiz...Var Mısın??
|
 |
« Yanıtla #11 : 05 Temmuz 2006, 12:22:25 » |
|
Something calling from deep inside me A voice I knew but I could not hear For so long I have tried to hide me Couldn't see that you were so near
You know me, You show me, Everything that I really am and, You see me, you gave me strength enough to say.
Here I am Ready for your love Here I am I'll never run away I have made my connection, Seen my reflection in you. So here I am.
Living under a lonely shadow, I have seen from the other side. Hope will shine from a single candle, Leaving all of the pain behind.
It's our way, A new day, Living in the here and now and, Believing, I'm feeling strong enough to say.
Here I am Ready for your love Here I am I'll never run away I have made my connection, Seen my reflection in you. So here I am.
Never leave me, You complete me. I finally know who I love, I love you I love you
Here I am Here I am Here I am Ready for you love Here I am I'll never run away I have made my connection, Seen my reflection in you, Finally here I am.
Here I am, I am.
I have made my connection, Seen my reflection in you, So here I am
sertap erener/ here I am
|
|
|
|
Administrator
|
 |
« Yanıtla #12 : 05 Temmuz 2006, 13:37:28 » |
|
RAFET EL ROMAN/SAKLA BENİ
sakla beni sar kuytularında salla selp savur rüzgarlarında dolayıp tut beni kanatlarında besle beni yar yudum yudum aşkla..
|
|
|
|
Demirbaş
Üye No: 351
Sen Zarsız Ben Okeysiz...Var Mısın??
|
 |
« Yanıtla #13 : 05 Temmuz 2006, 14:44:21 » |
|
Buralarda cok yalnizim Ariyorum heran seni acilarim son bulurdu tutabilsem ellerini
Sensiz sabah olmuyor uyaniyorum ansizin sensiz gun dogmuyor ah yalnizim cok yalnizim
karanlikdan niye kaciyorum ah dusunceler alir beni dalga dalga sana geliyorum ah ruyalarda geceleri
Uzakda zannetsende aslinda cok yakinindayim fakat senin yaninda dilsiz bir yabanciyim... [/glow] ZAFER PEKER / SENSİZ SABAH OLMUYOR
|
|
|
|
HeY ÖzGürLüK
Moderatör
βéàţĭ qµĭ ϵģéήţ
|
 |
« Yanıtla #14 : 09 Temmuz 2006, 16:40:59 » |
|
Melanie C/ I turn to you
when the world is darker than i can understand when nothing turns out the way i planned when the sky turns gray and there's no end in sight when i can't sleep through the lonely night
i turn to you like a flower leaning toward the sun i turn to you 'cos you're the only one who can turn me around when i'm upside down i turn to you
when my insides are wracked with anxiety you have touch that will quiet me you lift my spirit you melt the ice when i need inspiration when i need advice ................
|
|
|
|
|