Google Tagged Arsiv Arsiv2 RSS XML XML2 Url Sitemaps Sitemaps2 Wap Wap2 Wap Forum Blog E-Kart Şiir Makale Forum Toplist Online Haber Radyo Oyun Şarkı Sözleri İzle Media Reklam Tv Rüya Tabirleri Toolbar Aparatif Proxy Sanadir.Com Netdunyam.Net Uzman Yayınları Oto Çekme Oto Kurtarma
03 Aralık 2008, 10:46:15 *
 Canı sıkılanlara aparatif bişeyler :)
Merhaba, Ziyaretçi. Lütfen giriş yapın veya üye olun.
Aktivasyon mailiniz gelmediyse buraya tıklayın.

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz

Ana Sayfa   Yardım Ara Takvim Etiketler İletisim Tavsiye Et Üyeler Giriş Yap Kayıt  

Oyun severlerin buluşma noktası
Canınız mı sıkıldı? Oyun oynamak mı istiyorsunuz?
boş vakitlerinizi en doğru ve en kaliteli biçim değerlendirebileceğiniz tek adres...
www.netdunyam.net
Sanadir.Com

Sağım solum önüm arkam
heryanım AŞK...
www.sanadir.com
DİNLEBENİ.NET

Şarkını Yükle - Dinle - Dinlet - Eğlen :)

www.dinlebeni.net
Aparatif.Com

Canı Sıkılanlara Aparatif Bişeyler
www.aparatif.com
KurtulusOtoCekmeKurtarma

7 Gün 24 Saat Tam Desteğiyle
Yoldaki yardımcınız
Bilgi için tıklayın

Anket
Soru: Size bu ülke de bişeyi değiştirmeniz için yetki verilse neyi değiştirirdiniz?
Öss yi kaldırırdım.
Kamusal alanda türbana izin werirdim
Şifreli kanalları kaldırırım
ülkede darbe yapardım.
Özel okul ve dersaneleri kapatırdım

Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıSize bu ülke de bişeyi değiştirmeniz için yetki verilse neyi değiştirirdiniz?
Cevap Sayısı7 cevap var
Okunma Sayısı336 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Sayfa: [1]   Aşağı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  
Gönderen Konu: Size bu ülke de bişeyi değiştirmeniz için yetki verilse neyi değiştirirdiniz?  (Okunma Sayısı 336 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Deneyimli
**
Üye No: 2346

Üyelik Bilgileri
Offline Moderatöre Bildir
« : 01 Ağustos 2007, 19:51:26 »

aslında daha çok şık olabilirdi ama neyse eğer saçmaladıysam bi daha yapmam... Utandım
Moderatöre Bildir   Logged

Tecrübeli
Üye No: 549

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #1 : 12 Ağustos 2007, 17:16:50 »

bEN BUNLARIN HİÇ BİRİNİ YAPMAM.öNCE İNSANLARI DEĞİŞTİRİRDİM.çÜNKÜ İNSANLAR DEĞİŞMEDEN BAŞKA ŞEYLERİ DEĞİŞTİREMEZSİN.EĞİTİM SEVİYESİ DÜŞÜK OLAN VE DÜNYADA OLAN BİTENDEN HABERSİZ BİR TOPLUM HİÇ BİR ZAMAN İLERLEYEMEZ.O YÜZDEN ÖNCE İNSANLAR DEĞİŞECEK SONRA EĞİTİM SEVİYESİ YÜKSELECEK ONDAN SONRA DÜNYANIN BÜYÜKLERİ HALİNE GELİNECEK.BU ASLINDA SANILDIĞI KADAR DA ZOR BİŞEY DEĞİL.SADECE BUNUN İÇİN AYRI BİR BÜTÇE AÇILACAK O KADAR Huh?

Bağımlı
Üye No: 2100
''вυ ιşтє вιя уαℓηızℓıк ναя...''

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #2 : 15 Ağustos 2007, 00:17:58 »

Ne yazık ki, değiştirilmesi gereken o kadar çok şey var ki bu ülkede... Birçok şey zıvanadan çıkmaya başladı umarım ülkemiz için iyi şeyler yapaliriz her birimiz...  Huh?

Acemi
*
Üye No: 2507

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #3 : 29 Ağustos 2007, 02:53:55 »

Kabullenmek Zorunda Bırakıldığımız Mısak-ı Milli Sınırlarımızı Yeniden Belirmeyi isterdim. Vatanımızın Toprakları Kars'ta Başlayıp Edirne'de Bitmez.. Dağıstan'da Başlar, Viyana'da Biter.. TÜRKİYE CUMHURİYETİ Önderliğinde, Türk Ve İslam Birliği ile... YENİDEN OSMANLI!!!

Deneyimli
**
Üye No: 2346

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #4 : 29 Ağustos 2007, 15:45:35 »

evet eğitim şart fakat eğitimli insanların yetişrilmesi için uzun bi süre gerek ben şu an için yapsanız demiştim ayrıca osmanlı zamanında bir ülkenin büyüklüğünü toprak gnişliği gösterirdi fakat zaman değişti bu ülkenin geniş sınırlardan önce bilime,cesur ne yaptığını,tarihini,ülkesinin kıymetini bilen gençlere ihtiyaca var...

Acemi
*
Üye No: 2507

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #5 : 31 Ağustos 2007, 21:25:48 »

söylemek istediğim şeyi tam olarak anlatamadım herhalde, bu yazdığımız konular hemen gerçekleşecek şeyler değil zaten.. düzeltmek değiştirmek derken halkın kafasında ki o şimşeği çaktırmak ve fikirleri bir an önce değiştirmek isterdim ben. misak-ı milli sınırlanırından bahsettim, mesela ne diyor ulu önder ATATÜRK ''Hatay'ı aldım. ömrüm yeterse musul ve kerkük'ü de alacağım. yetmezse Türk gençliğine vasiyetimdir.'' kardeş bu topraklar bizim. sence kaç kişinin umrumda şuan? bize ait topraklarda bizden olan yurttaşlarımıza çektirilen eziyetler kaçımızın umrunda? Ne şuan ki önceliklerimiz? Cumhurbaşkanının eşinin türbanı, Tuğba Özay'ın cezaevi yaşantıları, hülya avşarın eteğinin boyu.. Herkesin bir önceliği vardır. sende bunu için açmışsın zaten bu konuyu. benimki de bu. benim hemen değiştirmek istediğim şey fikirler. sınırlar değil. sınırlar için dediğin gibi bilime,teknolojiye, ekonomik güce ihtiyaç var. bunlar içinde uzunca yıllara ihtiyaç var. yazdıklarına tamamen katılıyorum. umarım bende ne demek istediğimi anlatabilmişimdir! Saygılar.

Deneyimli
**
Üye No: 393
...İn search of sunrise...

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #6 : 23 Eylül 2007, 22:13:07 »

Önce kendimi. Yani eğer savaşın bitmesini istiyorsan dünyada barış kardeşlik yeşil doğa gibi saçmalıklar zırvalamaktansa önce kendiniz silahı bırakın (silah sadece örnek) etkili olmasada en azından söz hakkınız olmuş olur ki böyle bir konuda söz hakkı sahibi olmak zaten bir galibiyet kazanmış olmanız demektir. Benim en çok utandığım ve her zamanda rast geldiğim bi olayın örneğini sizlerle paylaşayım:

Çok yolculuk ettiğimden wc leri ziyaret herzaman oluyor. Yine bi wc ziyareti malum iş ve karşımda bi yazı: Nasıl bulmak istiyorsan öyle bırak...

Bence bu yazın bu kadar basit bi yeri hak etmiyor. Tüm hayatımız boyunca yarayacak mükemmel bir söz ve tuvalette karşımızda... Aslında dünyanın nereye gittiğini buradanda basitce anlayabiliriz..

Mutlu günler...

Deneyimli
**
Üye No: 3068

Üyelik Bilgileri
« Yanıtla #7 : 16 Mart 2008, 21:43:03 »

eğitim öğretim sistemini...Öğretimin yanında eğitime de ağırlık verilmeli ayrıca eğitimde teknolojiye fazla yer verilmeli...

Kelimeler Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz Size, bu, ülke, bişeyi, değiştirmeniz, yetki, verilse, neyi, değiştirirdiniz

Sayfa: [1]   Yukarı git
  Bu Konuyu Gönder  |  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: